La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

Steaua caută înlocuitori pentru Zapata şi Semedo?

În drumul spre găsirea echipei ideale, Marius Lăcătuş se pare că mai are doar două posturi de clarificat. Dacă a lămurit situaţia fundaşului stânga, Ionuţ Rada câştigând lupta cu veteranul Petre Marin, iată că „Fiara” se gândeşte serios să schimbe ceva şi între buturile steliste, dar şi pe partea stângă a ofensivei.

Poarta apărată de Zapata pare tot mai nesigură în ultimele meciuri, iar evoluţia lui Cernea din partida contra celor de la Slovan Bratislava îi dă şanse mari eroului din partida de pe Bernabeu în privinţa titularizării. Accidentat, dar şi intrat într-o pasă mai slabă, columbianul Robinson Zapata este destul de departe de omul căutat de stelişti pentru a oferi siguranţă apărării.

Şi poziţia de mijlocaş lateral stânga îi dă mari bătăi de cap lui Lăcătuş. Dacă varianta Toja a căzut, columbianul evoluând excelent în centrul liniei mediane, soluţiile de rezervă rămân Semedo şi Ochiroşii. În ciuda faptului că evoluţiile portughezului au lăsat de dorit, Lăcătuş va merge, cel puţin în primele partide, pe mâna fotbalistului venit de la Cluj, lăsându-l pe bancă pe tânăra speranţă a roş-albaştrilor, Ochiroşii. Un alt jucător ce va fi lăsat pe tuşă este Szekely, antrenorul Stelei preferând să-l folosească în detrimentul fostului gălăţean pe Nicoliţă, deşi evoluţiile lui Bănel au lăsat de dorit, acesta intrând şi în colimatoriul patronului Gigi Becali.

Ştire scrisă pentru Videonews.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ultimele comentarii

Arhivă