La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

Beckham, mai presus de marketing pentru Milan

Începută ca o bombă pe piaţa transferurilor, aventura englezului David Beckham în Italia, la Milan, devine pe zi ce trece mai frumoasă. Dar, cum tot ce e frumos se termină repede, fostul galactic este mai aproape de o întoarcere la LA Galaxy decât de un transfer definitiv pe San Siro.

Totuşi, sosit mai degrabă pentru a ridica vânzările de tricouri şi pentru a acoperi banii plătiţi pe Ronaldinho, "afacerea" Beckham a devenit o necesitate în acest moment pentru Milan. Pălind în faţa rivalelor în Serie A, ultimul exemplul derbyul pierdut, scor 1-2, contra Interului, milanezii sunt dispuşi să facă orice pentru a-l păstra pe mijlocaşul englez.

Astfel, cum repatrierea lui Şevcenko a rămas fără urmări, oficialii Milanului apelează la o ultimă variantă în speranţa obţinerii transferului lui Beckham. Aşadar, refuzaţi în repetate rânduri de LA Galaxy, şefii Milanului pun pe masă o ofertă greu de refuzat: 10 milioane de euro + Şevcenko (împrumut). Cum americanii vor 15 milioane pe Beckham, negocierile vor fi extrem de dure, iar cea mai probabilă variantă, ţinând cont de dorinţa jucătorului de a rămâne pe San Siro, ar urma să fie prelungirea împrumutului până la finalul sezonului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ultimele comentarii

Arhivă