La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

Se amână returul Ligii I? Unii vor, alţii nu recunosc!

Zarvă mare între birourilor echipelor din campionatul intern. Motivul? Începutul sau amânarea returului Ligii I. Punând în faţă starea proastă a terenurilor de joc şi vremea nefavorabilă, formaţiile cer pauză pentru cel puţin încă o saptămână.

Ce mai contează că englezii joacă, indiferent de vreme, ori sărbătoare, având nevoie doar de "săritura balonului"? Ce mai contează că noi luăm cea mai mare pauză dintre campionatele mai mari ale Europei, dar avem pretenţia de a ne bate cot la cot cu echipele puternice?

Nu mai contează, nu-i aşa, dragi conducători? Dar de fiecare dată când disputăm o partidă europeană punem în faţă avantajul adversarei de a fi în mijlocul campionatului. Noi ce facem, dragi tehnicieni? Mergem în zonele calde pentru a ne pregăti de îngheţul din România? Inteligentă mişcare.wink Sau aţi uitat că nu mai avem nicio echipă care să se bată într-una dintre cupele europene, deşi am pornit cu multe?

Nu-i aşa, dragi rapidişti, că această criză v-a făcut să vă readuceţi aminte de ce reprezentau odată cantonamentele montane?cool În final, mai am doar o singură întrebare: se cer trasee, nu?, păi ele, poate, au fost exersate pe iarba fină din Turcia, ori Spania, dar ce facem pe sloiurile de gheaţă din plaiurile ţărişoarei noastre? E, demisionăm, nu?rolleyes

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ultimele comentarii

Arhivă