La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

Liga 1/ Steaua-Vaslui 1-1/ Prea puţin (VIDEO)

După o primă repriză alimentată cu două goluri, nervi şi scandări ale fanilor stelişti la adresa lui becali, partea a doua a jocului a părut mai degrabă haotică, lipsind ocaziile clare şi viziunea în joc a celor 22 de jucători.

Partida din Ghencea a început cum nu se poate mai prost pentru elevii lui Marius Lăcătuş. Noua vedetă a vasluienilor, Wesley Lopez, a adus liniştea în rândul roş-albaştrilor, reluând în plasă balonul primit excelent de la Milisavijevici. Era doar minutul 9 al partidei, iar atmosfera devenea tot mai ostilă steliştilor.

Bogdan Stancu îi exasperează pe fanii vicecampioanei prin două ratări uriaşe. Mai întâi nu reuşeşte să împingă balonul în plasă, reluând pe lângă, din doi metri, o centrare perfectă. Pentru ca mai apoi să irosească o lansarea excelentă pornită de la Toja, Stancu şutând slab spre poarta lui Kuciak. Fostul atacant avea să se revanşeze în minutul 27, atunci când a reluat spectaculos, din voleu, o centrare perfectă a lui Ogăraru, venită după o acţiune frumoasă.

Partea a doua a jocului a adus mai mulţi nervi decât fotbal, singurul eveniment notabil fiind eliminarea lui Juan Carlos Toja din minutul 86, pentru cumulul de cartonaşe galbene.

Steaua-Vaslui 1-1
Au marcat: B.Stancu 27' | Wesley 9'


Gol Wesley Lopez


Gol Bogdan Stancu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ultimele comentarii

Arhivă