La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

ALLSPORT-MANIA/ Cu ochii pe Cupa UEFA

Totul a început într-o frumoasă zi de iarnă. Nu ştim ce a fost de vină şi, cum era de aşteptat, nici până la această oră n-am găsit explicaţia. Norii păreau nişte jucători de fotbal, soarele era mingea, iar noi, cei de jos, reprezentam spectatorii.

Antrenorul gazdelor, vântul, îşi împinge cu forţă jucătorii în atac. Oaspeţii nu se lasă şi, din clinciurile inevitabile, apar şi urmările. Nervoase la maxim, picăturile de ploaie îşi fac apariţia în aerul ce stătea drept gazon.

Fluier final. Curcubeul îşi face maiestuos apariţia. Ca la un semn, norii o iau la fugă spre cabine, soarele rămâne în colţul său, exact ca pe desenele copilăriei, în timp ce noi vă anunţăm că suntem gata pentru prima ediţie a rubricii ALLSPORT-MANIA
. biggrin

Doamneeeeeellloooorrrr, domnişoareloooorrrr şi domniiillllloooorrrr, blogul "La cât e meciul?" şi invitaţii primei ediţii a noi rubricii ALLSPORT-MANIA vă anunţă, cu zâmbet larg, că urmează, cel puţin în privinţa noastră, cea mai specială (scuzaţi-ne lipsa modestiei) discuţie despre sport.

Invitaţi să discute despre meciurile din Cupa UEFA sunt:

Baba Alex Dumitru, alias Beleaua - influenţa străină din componenţa BlogDeFotbal.Com.
Tătaru Ionuţ-Marius - responsabil cu Inter şi istoria Stelei.

Aşadar, cum probabil nu ştiţi despre ce este vorba - fiţi liniştiţi, nici ei nu ştiaulol, vom trece direct la subiect. Cum ambii noştri invitaţi sunt pasionaţi de fotbalul de calitate, iar astăzi, 18 februarie, se desfăşoară partidele din Cupa UEFA, îi vom ruga să ne spună, în câteva cuvinte, cum văd deznodământul partidelor:

Beleaua:
"Pentru mine capul de afiş îl reprezintă meciul dintre Werder Bremen şi AC Milan. Germanii sunt veniţi din grupele Ligii Campionilor şi trec printr-o perioadă plină de suişuri şi coborâşuri (cum să zic, no?, să nu ne ascundem după unghii, no?biggrin). Italienii sosesc după un meci pierdut în faţa rivalilor de la Inter, dar au şi grija situaţiei lui Beckham, care încă aşteaptă să îşi rezolve viitorul."

Ionuţ:
"Sunt destule meciuri interesante, chiar dacă Werder-Milan este capul de afiş cred că şi Bordeaux-Galatasaray, PSG-Wolfsburg sau Aston Villa-TSKA Moscova merită urmărite. De cealaltă parte, la polul opus, cea mai dezechilibrată partidă va fi cea de la Genoa, dintre Sampdoria şi Metalist Kharkiv"


În altă ordine de idei, pauza nu a adus nici precipitaţii sub formă de scuipături, dar nici microfoane în cap. Nu din alt motiv, dar nu am avut la dispoziţie. Totuşi, pentru a nu le mânca din preţiosul timp invitaţilor noştri şi, după cum am mai spus, pentru a nu risca nimic, dorim să le cerem doar un sfat pentru pariorii amatori ce citesc aceste rânduri. Aşadar, pronosticurile, domnilor:

Beleaua:
Werder Bremen-AC Milan | X

Ionuţ:
La ce meciuri sunt, mi-e greu să dau vreun pronostic, dar sunt convins că Hamburg nu are cum să piardă la Nijmegen, vechea şi plăcuta noastră cunoştinţăwink


O producţie realizată în exclusivitate, altfel cum?, de noi.. La cât e meciul?cool

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ultimele comentarii

Arhivă