La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

JURNAL DE LIGĂ: Game, set, meci – Dinamo

Formaţia antrenată de Mircea Rednic, Dinamo Bucureşti, a învins categoric, scor 6-0, pe FK Zeta, a şasea clasată în prima ligă din Muntenegru.

DINAMO: Reprezentaţie alb-roşie

„Câinii” nu iau piciorul de pe acceleraţie. Niculescu şi compania au surclasat, joi, la un scor demn de o partidă de tenis, pe FK Zeta, o formaţie modestă din Muntenegru. Elevii lui Mircea Rednic şi-au început recitalul în minutul 8, atunci când Marius Niculae a şutat puternic, neoferindu-i nicio şansă goalkeeperului advers. Până la pauză, dinamoviştii mai punctează o dată. Claudiu Niculesc primeşte o pasă pe culoar, sprintează pe lângă fundaşii muntenegreni şi înscrie cu un şut bine plasat, la colţul lung.

Fotbaliştii liderului Ligii I se dezlănţuie în partea a doua a jocului. Torje, în minutul 58, şi Niculescu, un minut mai târziu, ridică scorul la 3-0 în favoarea bucureştenilor. Ajutaţi şi de gafele portarului echipei Zeta, dinamoviştii mai înscriu de două ori pe finalul partidei. Mai întâi Claudiu Niculescu realizează hat-trickul în minutul 83, pentru ca scorul final, Dinamo-FK Zeta 6-0, să fie stabilit de Nicolae Mitea, mijlocaşul aruncând prosopul în minutul 88.

„Nu vreau să fiu golgeterul echipei, nici în amicale, nici în Liga I. Vreau să luăm titlul, asta contează. Eu văd interesul lui Dinamo mai presus de al meu în acest moment! Mircea Rednic nu ne-a cerut show, ci să respectăm sarcinile pe care le avem fiecare în joc. E bine pentru moral că marcăm de multe ori. Bine că suntem sănătoşi, că avem putere de muncă. Dinamo arată bine, ca o echipă care poate ajunge în Champions League”, a declarat, la finalul partidei, Claudiu Niculescu.



STEAUA: Revanşa decepţiilor

Steaua Bucureşti a învins, joi, scor 2-1, formaţia FC Moscova, ocupanta locului nouă în campionatului Rusiei. Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de doi dintre fotbaliştii criticaţi pentru prestaţiile din ultimele jocuri ale echipei. Dayro Moreno a deschis scorul după o oră de joc, executând înşelător o lovitură din marginea terenului. Golul victoriei trupei lui Lăcătuş a fost marcat de Bogdan Stancu, atacantul criticat pentru lipsa de eficacitate din turul campionatului. Fostul jucător al Unirii a marcat din cinci metri, în urma unei centrări bune a lui Semedo.



Steaua-FC Moscova 2-1
Au marcat pentru Steaua: Dayro Moreno 60’, Bogdan Stancu 84’
Steaua: Zapata - Golanski, Ghionea, Baciu, Rada - Lovin - Szekely, Tiago, Dayro Moreno, Semedo - Kapetanos.

Ştire scrisă pentru Videonews.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ultimele comentarii

Arhivă