La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

Să ne aducem aminte/ Golurile cu călcâiul au avut şi origine românească (VIDEO)

Vă întrebaţi cine ar putea fi echipa, dar mai ales autorul. Vă gândiţi dacă nu cumva aţi văzut meciul, dar apoi vă întrebaţi dacă eraţi născuţi.

Era anul 1989 şi perioada în care Steaua alerga după o nouă finală de Liga Campionilor, pe care o şi juca în acel an contra celor de la AC Milan. Deznodământul ei îl ştim cu toţi, dar nu despre lucrul acesta vorbim acum.

După ce pierduseră, scor 0-1, prima manşă contra suedezilor de la I.F.K Goteborg, steliştii promiteau răzbunare în Ghencea. Şi s-au ţinut de cuvânt. Lăcătuş a realizat hattrickul, iar Ilie Dumitrescu şi Gabi Balint au participat la stabilirea scorului final al returului: Steaua-I.F.K Goteborg 5-1.

Ne vom opri însă cu povestea noastră la unul dintre golurile înscrise de Marius Lăcătuş. Jocul era condus de stelişti, în frunte cu magicianul Hagi, dar presingul oaspeţilor nu le dădea pace oamenilor lui Iordănescu şi Dumitriu. Totuşi, o lansare perfectă pentru Marius Lăcătuş, antrenorul actual al Stelei pătrunde în careu, este acroşat de un fundaş advers şi cade în careu.

Întreg stadionul cere lovitură de la 11 metri. Acelaşi lucru îl cere şi Lăcătuş, numai că, după o privire aruncată către poartă, observă balonul cum se scurge în plasă. Cum aşa? Vizionaţi videoclipul de mai jos. (Faza despre care vă povesteam începe la minutul 1:07. Reuşita se poate observa mai bine la reluări)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ultimele comentarii

Arhivă