La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

JURNAL DE LIGĂ: Moţi se alătură „haitei” (28.01.2009)

Acuzaţi de Gică Popescu pentru „rebuturile” pe care le aduc pe post de „mari transferuri”, dinamoviştii împrospătează lista repatrierilor cu fundaşul Cosmin Moţi. Chiar dacă nu a rupt gura târgului în Italia, oficialii lui Dinamo pun bază în evoluţiile lui Moţi pentru realizarea visului numit Liga Campionilor.

DINAMO: Cu Moţi spre Ligă

Liderul Ligii I, Dinamo Bucureşti, s-a înţeles cu formaţia italiană Siena în privinţa împrumutului până în vară al românului Cosmin Moţi. Totuşi, deşi evoluţiile în „Cizmă” ale fostului craiovean au lăsat de dorit, conducerea Sienei nu a renunţat la dreptul de cumpărare al jucătorului la finalul campionatului, exact aşa cum s-a stabilit în momentul plecării lui Moţi în Italia.

Impresarul Victor Becali a confirmat informaţiile din ultima vreme, afirmând că, în mare parte, lucrurile sunt rezolvate între Siena şi Dinamo, rămânând de semnat doar documentele dintre cele două cluburi pentru ca mutarea să devină oficială.

Dacă totul va decurge normal, Cosmin Moţi va sosi în România cel mai probabil în cursul zilei de joi şi va parafa înţelegerea cu gruparea din Ştefan cel Mare.

STEAUA: Ţiriac şi Năstase, cuplul posibililor finanţatori

Posibila vânzare a formaţiei Steaua Bucureşti ţine în priză lumea oamenilor cu bani din România şi nu numai. În cazul în care ar prinde orele când gruparea este scoasă la licitaţie, sumele variind între 20 şi 5 milioane de euro, Ilie Năstase şi Ion Ţiriac ar putea înainta o ofertă patronului stelist, Gigi Becali.

Lăsând deoparte declaraţiile de presă, cu privire la vânzarea clubului, date mai în glumă, mai în serios de Gigi Becali, este bine ştiut faptul că fără foc nu iese fum şi ar fi interesat modul în care ar reacţiona actualul patron al roş-albaştrilor dacă i s-ar oferi cu adevărat suma dorită.

Indiferent de zvonurile apărute până în prezent, Ilie Năstase a specificat faptul că va fi interesat să cumpere clubul Steaua doar în momentul în care acesta va fi scos cu adevărat la vânzare, până atunci orice fel de discuţii fiind pure speculaţii.

CFR CLUJ: Uhrin şi-a luat revanşa

Consilierul celor de la CFR Cluj, Duşan Uhrin Jr, s-a răzbunat, ce-i drept doar într-o partidă amicală, pe campioana Serbiei, Partizan Belgrad, echipă ce a eliminat-o pe Poli Timişoara din Cupa UEFA pe vremea când antrenorul ceh antrena gruparea bănăţeană.

Golul din minutul 77 al ivorianului Traore a stabilit scorul final al partidei, CFR-Partizan 1-0, dintre campioanele României şi cea a Serbiei. CFR Cluj a început partida în următoarea alcătuire: Stăncioiu - Panin, Ousmane Viera, Cadu, Flores - E. Kone, Mureşan, Peralta, Deac - Y. Kone, Veljovic

Clujenii vor încheia cantonamentul din Turcia cu o partidă de verificare împotriva unei alte campioane. Slovan Bratislava va fi adversarul lui Mureşan şi compania pe 29 ianuarie, în ultimul amical al CFR-ului din primul stagiu de pregătire.

Ştire scrisă pentru Videonews.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ultimele comentarii

Arhivă