La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

JURNAL DE LIGĂ: Giuleştiul se revoltă

Situaţia în care se află clubul Rapid nu i-a lăsat impasibili pe fanii alb-vişiniilor. Aproximativ o mie de persoane au scandat împotriva conducerii la mitingul organizat, sâmbătă, la stadionul Giuleşti, promiţând la final că vor repeta acţiunea în cazul în care lucrurile nu se îndreaptă.

RAPID: Meciul momentului – suporteri vs. conducere

Trec zilele, iar de pe „frontul” rapidist nu soseşte nicio veste bună. A venit clipa ca suporterii clubului să nu părăsească la greu echipa şi să se manifeste împotriva modului defectuos de administrare a formaţiei.

În jur de o mie de fani s-au adunat în curtea stadionului pentru a arăta că le pasă de soarta Rapidului şi pentru a trage un semnal de alarmă în privinţa viitorului clubului. Principalul personaj contestat de mulţume a fost, cum era de aşteptat, finanţatorul George Copos, considerat de suporteri vinovatul numărul unu pentru situaţia actuală a Rapidului.

„Nu mai sta să te gândeşti, pleacă odată din Giuleşti”, „Ole, ola, fă ce a făcut Zotta” au fost lozincile pe care giuleştenii i le-au transmis cu „căldură” lui Copos. Totodată, fanii au afişat şi bannere cu mesaje deloc prietenoase pentru patronul rapidist: „De 16 ani ne arăţi buzunare goale, dar nimeni nu crede în minciunile tale”, „Eşti aici de 16 ani, ţi-ai făcut munte de bani”, „Din '92, de cînd ai venit, te-ai dovedit un parvenit”.

Pentru ca protestul lor să fie luat în seamă, suporterii au declarat că, în cazul în care nu va dispărea incertitudinea de la Rapid, mitingurile se vor relua mult mai în forţă.

TIMIŞOARA: Herea, acum! Curtean, din vară!

Veşti bune din partea conducerii lui Poli pentru antrenorul Gabi Balint. Oficialii formaţiei de pe Bega au ajuns la un acord cu formaţiile Rapid Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş în ceea ce priveşte transferurile lui Ovidiu Herea şi Alexandru Curtean.

În sfârşti vine Herea. Discuţiile din ultima perioadă, dintre Rapid şi Timişoara, în ceea ce priveşte mutarea mijlocaşului Ovidiu Herea, sunt la un pas de a fi concretizate, tehnicianul timişorenilor, Gabi Balint, declarând că sunt şanse foarte mari ca fotbalistul să semneze cu Poli Timişoara în zilele următoare.

Când doi se bat pentru Curtean, Poli câştigă. Deşi a fost foarte aproape de a semna atât cu Steaua Bucureşti cât şi cu campioana CFR Cluj, noua speranţă a fotbalului românesc, Alexandru Curtean, a ajuns până la urmă la Poli Timişoara.

Jucătorul, în vârstă de 22 de ani, va rămâne să evolueze pentru Gaz Metan până la finalul campionatului, urmând ca din vară să se alăture echipei conduse de Gabi Balint. Suma pentru care Curtean a fost transferat la Timişoara este de 1,2 milioane de euro.

Ştire scrisă pentru Videonews.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ultimele comentarii

Arhivă