La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

JURNAL DE LIGĂ: „Săracii” oameni bogaţi

Au dispărut aruncările peste suporteri şi dansurile de pe Maybach. Hăituiţi sau nu, cei doi George ai fotbalului românesc, Becali şi Copos, se confruntă în aceste vremuri cu situaţii extrem de dificile, atât pe plan sportiv, cât şi juridic.

STEAUA: Ameninţaţi cu falimentul, dar victorioşi în amicale

Nu mai este o noutate criza financiară prin care trece patronul roş-albaştrilor şi, de altfel, întreaga suflare fotbalistică din România şi nu numai. Dacă nu erau de ajuns toate problemele de până acum la gruparea din Ghencea, iată că a mai apărut încă o reclamaţie care agită apele ce tocmai se liniştiseră cât de cât în curtea steliştilor.

Firma BGS, care asigura paza pe stadionul Stelei, a înaintat Tribunalului Bucureşti - Secţia Comercială procedura insolvenţei, mai precis a falimentului. Motivul? Clubul bucureştean are o datorie neachitată de aproximativ două miliarde de lei vechi, reprezentând banii pentru securitatea asigurată de BGS în sezonul 2007-2008. Chiar dacă patronul Stelei a ţinut să îi liniştească pe suporteri şi să spună că va achita datoria, pata neagră, una dintre multele din ultima perioadă, va rămâne impregnată în evenimentele regretabile ale istoriei steliste moderne.

Lăsând la o parte scandalurile şi problemele din ţară, Steaua se prezintă bine în meciurile de pregătire din Spania. Roş-albaştrii au învins, joi, cu scorul de 2-0 echipa spaniolă Alicante. Golurile Stelei au purtat semnătura, ca de altfel şi în remiza, scor 2-2, cu FC Zurich, grecului Kapetanos şi tânărului atacant Liţu.

RAPID: Copos a recunoscut! Nu mai poate

George Copos, finanţatorul echipei Rapid Bucureşti, resemnat şi sceptic în privinţa viitorului, a făcut anunţul pe care mulţi îl anticipau. Acela de a recunoaşte că în aceste momente nu mai poate susţine financiar o echipă ce-şi doreşte atingerea celor mai înalte culmi.

Totodată, Copos i-a făcut o ofertă publică lui Jean Valvis pentru achiziţionarea a 99,9% din acţiunile clubului, dar a şi ales să nu comenteze situaţia în care se află negocierile de vânzare-cumpărare cu omul de afaceri Fahhi Taher, dând practic de înţeles, prin refuzul său, că lucrurile nu merg chiar ca pe roate între el şi iordanian.

Trecutul este zbuciumat, dar frumos, prezentul este îmbibat în incertitudine şi lipsit de bani, în timp ce viitorul pare mai întunecat decât niciodată. Aşa am putea descrie situaţia Rapidului din prezent, privind un Copos care parcă a aruncat prosopul şi un Grigore Sichitiu cu planuri mari venite într-un moment neadecvat performanţei.

Ştire scrisă pentru Videonews.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ultimele comentarii

Arhivă