La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

JURNAL DE LIGĂ: Boya a plecat! Urmează Bozovici?

Rapidul pare că a găsit soluţia ieşirii din criză şi rezolvării problemelor din vestiar. Intrat în conflict cu oficialii clubului giuleştean, Pierre Boya a părăsit clubul alb-vişiniu pentru a evolua în prima ligă franceză. Suma încasată pare-se că nu este de ajuns pentru achitarea datoriilor, iar rapidiştii sunt la un pas să se despartă şi de Bozovici, prietenul de scandaluri al lui Boya.

RAPID: Boya, la Grenoble! Bozo, în aşteptare!

Aşa cum era de aşteptat, clubul Rapid Bucureşti a declarat, vineri, că a ajuns la un acord cu formaţia Grenoble, din prima ligă a Franţei, în ceea ce priveşte transferul atacantului Pierre Boya. Suma tranzacţiei depăşeşte cu puţin 500 de mii de euro, dar nu a fost confirmată oficial de niciuna dintre părţi.

Directorul general al Rapidului, Grigore Sichitiu, a declarat că plecarea lui Boya va reprezenta o pierdere pentru echipa de sub Podul Grant, dar că sosise momentul ca atacantul să părăsească lotul „vişiniilor”.

Totodată, cel mai bun prieten al lui Boya, fundaşul Bozovici, este şi el la un pas de a părăsi echipa. Cei doi sunt consideraţi fotbalişti cu o viaţă extrasportivă înecată în alcool şi au fost suspendaţi şi amendaţi de mai multe ori de la sosirea la Rapid.

STEAUA: Roş-albaştrii plâng după Rădoi

Golul marcat de fostul stelist Mirel Rădoi la debutul său la Al Hilal i-a făcut pe oficialii Stelei să regrete şi mai mult despărţirea de fostul căpitan. Dacă patronul Gigi Becali a declarat că nici la meciurile formaţiei sale nu a plâns aşa cum a făcut când l-a văzut pe Rădoi marcând şi evoluând excelent pentru Al Hilal, Valeriu Argăseală şi Dumitru Dragomir nu concep o echipă naţională fără fostul număr şase din Ghencea.

DINAMO: Zicu se reface! Julio Cesar, cu gândul la transfer

Ianis Zicu, fotbalistul în care Dinamo îşi spune mari speranţe pentru a doua parte a campionatului, şi-a reluat pregătirile, mijlocaşul urmând un program strict de recuperare pentru a nu risca o reaccidentare. Fotbalistul este supravegheat atent de doctorii şi preparatorii fizici ai liderului, acesta efectuând la antrenamentul de vineri uşoare exerciţii de alergare.

Zilele trec, dar, din păcate pentru Julio Cesar, transferul nu vine. Deşi îşi doreşte să plece la Gaziantepspor, şefii lui Dinamo nu s-au înţeles încă în privinţa sumei pentru care fostul galactic s-ar putea despărţi de „câini”. Clubul bucureştean cere aproximativ 600 de mii de euro, în timp ce oferta turcilor nu depăşeşte 500 de mii. Este posibil totuşi ca în zilele următoare cele două tabere să ajungă la un numitor comun.

Ştire scrisă pentru Videonews.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

CRed ca mai bine ar pleca Georgica....iar de revenirea lui zicu, sa nu se bucure dinamovistii mult. El face parte din categoria speciala a fotbalistilor. O saptamana joaca, 5 luni sta accidentat

Anonim spunea...

Importantă e revenirea, indiferent de viitoarele probleme, nu-i aşa? :)

Iar de situaţia de la Rapid, nu ar mai fi nimic de zis decât faptul că finalul scandalurilor e departe... atât de departe precum şi plecarea lui Copos din Giuleşti.

Trimiteți un comentariu

Ultimele comentarii

Arhivă