La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

JURNAL DE LIGĂ: Uhrin, consilierul din iarbă

Fără îndoială, informaţiile din tabăra antrenorilor ţin capul de afiş al acestei perioade. În lipsă de fotbal şi de transferuri, tehnicienii sunt, de voie sau de nevoie, oamenii care au cel mai mult de furcă în pauza competiţională. Unii îşi programează pregătirea de iarnă, alţii îşi negociază rezilierea contractelor, în timp ce unii aşteaptă momentul potrivit pentru preluarea vreunui scaun gol, lăsat de un alt coleg de breaslă.

CFR Cluj: În numele consilierului

Înfofolit bine şi totuşi în blugi, ca un consilier ce este, Duşan Uhrin Jr a asistat la primul antrenament al CFR-ului. Decizia cehului a aruncat gaz pe foc pe situaţia şi aşa tensionată în legătură cu numirea şi atribuţiile sale la Cluj, lucru taxat imediat de cei împotriva mutării tehnicianului.

Răutăcioşii spun că nu s-a putut abţine şi a şi dat indicaţii, lucru interzis de regulament, în timp ce alţii, susţinători de-ai cehului sau poate consilieri de meserie, i-au luat apărarea lui Uhrin. Cum în România deciziile comisiilor de disciplină ori lipsesc cu desăvârşire, ori sunt prea aspre în comparaţie cu acţiunile oamenilor de fotbal, ne putem aştepta la orice în legătură cu primul antrenament cu spectator oficial al campioanei CFR.

DINAMO: Unde-s mulţi puterea creşte

Privind de pe cel mai înalt loc al Ligii lui Mitică, dinamoviştii sunt fericiţi nevoie mare de legăturile, deloc bolnăvicioase, dintre acţionarii clubului. Vasile Turcu, unul dintre cei cinci oameni cu bani ai formaţiei bucureştene, a declarat că, deşi contestată în trecut, varianta conducerii de către mai multe persoane este excelentă pe timp de criză.

Chiar dacă nu au făcut niciun transfer, liderii campionatului se bat cu pumnul în piept şi spun că efectele crizei sunt departe de Ştefan cel Mare. Totuşi, pentru a asigura şi eventual speria restul contracandidatelor, cel mai dinamovist dintre acţionari, Cristi Borcea, a apucat să facă şi o „aroganţă” steliştilor, transmiţându-le celor din Ghencea că la Dinamo salariile se vor mări, nu micşora aşa cum se întâmplă la formaţia pregătită de Marius Lăcătuş.

RAPID: Şi totuşi...nu-i Şumudică

Încurcate-s lucrurile în rândurile vişiniilor. Dacă până acum neclaritatea era doar în ceea ce priveşte patronul formaţiei, divergenţele dintre Copos şi Taher continuând fără vreo noutate, iată că acum în Giuleşti se „toarnă” o nouă producţie ce-l are în rol... nesigur pe Marius Şumudică.

Fostul antrenor al Progresului aşteaptă, aşteaptă şi tot aşteaptă un telefon din partea conducerii, sau ce a mai rămas din ea, pentru a prelua Rapidul. Chiar dacă oficialii giuleşteni nu au făcut niciun anunţ oficial în ceea ce-l priveşte pe Şumudică, tot fostul jucător îşi ştie deja viitorul care, din păcate, nu-i prevede un loc pe banca rapidistă. Sursele noastre spun că Şumudică a declarat că nu el va fi noul antrenor, dar că oricine va fi va avea obligaţia de a califica Rapidul în Cupa UEFA.

UNIREA URZICENI: Rică, te iubim, dar nu te dorim..

După ce FC Argeş, prin vocea finanţatorului Penescu, a anunţat că Neaga ar putea ajunge la Piteşti doar dacă nu-şi va găsi echipă şi numai pentru un ajutor, fără a avea multe şanse de titularizare, o altă uşă se închide în faţa fostului stelist.

În ciuda faptului că este un apropiat al lui Neaga, managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a infirmat zvonurile conform cărora jucătorul ar putea să ajungă sub comanda lui Dan Petrescu la clubul ialomiţean.

Ştire scrisă pentru Videonews.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ultimele comentarii

Arhivă