La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

JURNAL DE LIGĂ: Gazul fentează criza. Curtean la Hertha

Dacă la capitolul sosiri de fotbalişti cluburile româneşti nu se pot mândri cu realizări deosebite, iată că există şi grupări, la început cu şansa cea mai mică de a mişca pe piaţa transfeurilor, care pot da lovitura în această pauză competiţională.

GAZ METAN: Curtean schimbă combustibilul

Fotbalistul minune al Mediaşului, Alex Curtean, este foarte aproape de a semna un contract cu echipa germană Hertha Berlin. În cazul în care vă gândeaţi că trecem această informaţie tot la capitolul zvonuri, ei bine vă înşelaţi. Jucătorul Gazului a efectuat deja o prima vizită medicală în Germania, iar transferul la Hertha nu mai este decât o chestiune de timp.

Pentru că n-au cerut nici 15 milioane şi nici măcar două, şefii clubului Gaz Metan pot fi singurii care dau de lichidităţi în această perioadă săracă pentru fotbalul românesc. La 21 de ani, Curtean este unul dintre cei mai vânaţi tineri jucători din campionatul intern, de serviciile sale interesându-se mai toate marile cluburi din ţară. Preţul pentru care fotbalistul se va transfera în capitala Germaniei este de aproximativ 1,3 milioane de euro.

STEAUA: „Fiara” şi-a stabilit obiectivul

Antrenorul roş-albaştrilor, Marius Lăcătuş, a trasat obiectivele echipei sale: 14 victorii în partea a doua a campionatului. În cazul în care nu se pot face achiziţii, iar singurele întăriri pentru stelişti au venit de la Gloria Buzău sau de la echipa a doua, dorinţa lui Lăcătuş are, cel puţin la prima vedere, şanse minime.

Totuşi, cum miracole în Ghencea s-au mai văzut, amintindu-ne aici de cele 11 puncte recuperate anul trecut, n-ar fi de mirare să asistăm şi de la un şir spectaculos, cu victorii pe linie, al Stelei.

POLI IAŞI: În aşteptarea demisiei

Oficialii clubului din Copou stau ca pe ace după ce antrenorul Ionuţ Popa a declarat public că a hotărât să părăsească echipa moldoveană din cauza lipsei banilor. Carismaticul tehnician şi-a scris deja demisia, anunţând că, luni, mai marii grupării vor primi faxul cu decizia sa.

Cum la Iaşi s-au mai văzut schimbări şi răstunări de situaţie, iar preşedintele Politehnicii Iaşi, Sorin Boca, a spus că încă nu caută alt antrenor, situaţia lui Ionuţ Popa rămâne nesigură. Ieşirea din criză, cel puţin în ochii fanilor ieşeni, constă în preluarea clubului de către anumiţi oameni de afaceri cu potenţial financiar şi readucerea pe bancă a lui Popa.

Ştire scrisă pentru Videonews.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ultimele comentarii

Arhivă