La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

Şi Ogăraru vrea să plece, dar nu orişicum

Declaraţia lui Ogăraru, aceea în care-şi manifestă dorinţa de a pleca de la Steaua cu o medalie de gât, poate fi văzută în două modalităţi:

1. Visul lui Ogăraru, acela de a evolua în Champions League, ar putea fi îndeplinit în cazul în care medalia despre care vorbea ar avea cea mai strălucitoare culoare. În acest caz declaraţia fundaşului merge direct la sufletele suporterilor Stelei, şi-aşa supăraţi pe conducere în ultima perioadă.

2. Totodată, cu aceeaşi declaraţie, jucătorul îşi anunţă fanii, mai indirect, faptul că, indiferent de performanţele pe care le va avea Steaua în acest an, el se va întoarce la Ajax. Steaua nu se poate compara, mai mult ca sigur nu acum, cu clubul din Amsterdam, iar dorinţa lui George Ogăraru de a reveni în Olanda ar putea părea ceva normal.

Însă, sunt convins că fanii stelişti ar dori să-i readucă aminte fundaşului dreapta faptul că din momentul în care a ales să plece din Ghencea, Steaua s-a calificat de trei ori consecutiv în grupele Ligii Campionilor, în timp ce Ajax a ratat de fiecare dată accederea în Champions League.wink

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ultimele comentarii

Arhivă