La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

UCL/ Steaua-Fiorentina/ Amuţirea lui Mutu

După multe declaraţii prin presă şi pe bloguri, mai recentcool. După amintiri de datorii şi după un tur încheiat la egalitate. După multe aşteptări. Iată că, în mai puţin de un sfert de oră, Adrian Mutu va evolua pentru prima dată după mulţi ani de zile pe stadionul din Ghencea, contra Stelei Bucureşti.

Trebuie să recunoaştem că italienii pornesc favoriţi, dar, ţinând cont de faptul că de această confruntare depinde viitorul în cupele europene din acest an al celor două echipe, am putea spera ca răspunsul steliştilor, decimaţi de accidentari şi, mai nou, de concedieri, să fie unul pe măsură. Cel puţin o măsură mai mare faţă de partidele disputate până acum în Liga Campionilor care, de vreo câteva partide bune, n-au mai coincis cu un succes roş-albastrusad.

10 minute până la meci. Aş merge pe o victorie a Fiorentinei, fiind realist, dar după declaraţiile lui Mutu de pe blogul personal, parcă aş vrea ca absolut tot norocul din lume să poarte hainele Stelei, iar rezultatul final să fie favorabil echipei antrenate de Dorinel Munteanubiggrin

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu