La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

Părere/ Ştie sau nu ştie Mirel Rădoi ceva compromiţător?

El spune că ştie şi aruncă atât trecutul cât şi prezentul încărcat de incertitudini în aer. Ar face bine să-şi ia inima în dinţi, asta în cazul în care declaraţiile făcute nu au fost făcute doar pentru a reprezenta o replică tăioasă, şi să facă publice, sau cel puţin să relateze comisiilor abilitate, lucrurile pe care le cunoaşte şi care ar putea reprezenta probe în diferite cazuri.

Ieşirea sa îl pune totuşi într-o situaţie extrem de dificilă. În cazul în care va spune ceva ar trebui să demonstreze acele lucruri. Dacă nu o va face, riscă să fie dat în judecată de persoanele pe care le va acuza, asta dacă o va face, pentru că nimeni nu cunoaşte ce ştie cu adevărat Rădoi. Totodată, dacă rămâne doar la capitolul de a spune că ştie multe lucruri şi nu le spune, căpitanul Stelei ar putea fi chemat să spună "forţat" ceea ce s-a "lăudat" că ştie.

Complicată situaţie pentru stelist, dar ar trebui să-şi dea seama că ieşirea sa nu a făcut decât să pună gaz peste focul întâmplărilor neplăcute pentru fotbalul românesc din ultimele zile.cry

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu