La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

Ce şi Cum? - "La cât e meciul?"

De ce "La cât e meciul?" ?

Pentru că e întrebarea fiecărui microbist, de multe ori şi a soţiilor sau iubitelor enervate de ora meciului care se suprapune peste telenovelă, înainte de fiecare partidă.

Cum şi în ce fel ?

Se administrează de mai multe ori pe zi câte o "pastilă" de tot ceea ce pare a avea legătură cu sportul. Iar dacă nu găsiţi legătura, înseamnă ca va fi ceva personal. Şi dacă va fi personal atunci cu siguranţă va fi o "alergare printre cuvinte". Deci, tot efort. razz

Ce avem în plus ?

Nu vă aşteptaţi să găsiţi informaţii exclusive (asta în afara textelor proprii, evident exclusive). NU ne vom lăuda ca restul de "exclusivităţile" altora. Ştirile vor fi altfel. Informaţiile le veţi primi într-un mod inedit.

Meciuri, ceva ?

Da, vor fi şi meciuri. Dar nu în transmisie video. Evident că nu am putea asta. Totuşi, rezumatele posibile, sau linkurile utile nu vor lipsi. Meciurile importante vor fi, poate - în funcţie de timpul de care dispunem, comentate LIVE TEXT.

Ceva interesant ?

Sportul are mereu ceva interesant de "dictat". Întâmplările proprii au şi ele farmecul lor. Dacă sunteţi de aceeaşi părere, atunci va fi ceva interesant. biggrin

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu