La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

Liga 1/ Steaua începe transferurile: N'Doye vine în Ghencea la schimb cu Semedo şi Rada

Steaua a început deja campania de achiziţii din această pauză competiţională. Mijlocaşul celor de la Vaslui, N'Doye, este primul jucător care va semna cu echipa antrenată de Dorinel Munteanu. În schimbul serviciilor sale, formaţia din Ghencea i-a cedat la schimb pe Semedoeek, proaspăt transferat de la campioana CFR, şi pe Ionuţ Rada, folosit foarte puţin în acest sezoncry.

Ceea ce este cel mai ciudat în mutarea total neaşteptată dintre cele două grupări este faptul că patronul Stelei, Gigi Becali, anunţase în urmă cu puţin timp că la Steaua nu va mai veni niciun jucător străin şi că bazele echipei din Ghencea se vor pune pe tinerii jucători români.

Se pare însă că în opinia stafului tehnic al vicecampioanei, mijlocaşul senegalez a fost prea bun pentru a putea fi ratat.cool

UPDATE: Dintre fotbaliştii propuşi la schimb de Steaua, adică Rada şi Semedo, doar fostul rapidist şi-a dat până în acest acordul în privinţa unui transfer la Vaslui. În cazul în care Semedo nu va accepta să părăsească echipa bucureşteană, transferul s-ar putea să nu se materializeze.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu