La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

Din culisele fotbaltop.ro. Ce e bine şi ce e rău...

Spuneam într-un comentariu recent că voi reveni cu noi informaţii referitoare la nou-lansatul site www.fotbaltop.ro. Ei, iată că mă ţin de cuvânt.


Pentru toţi cei care au intrat la prima strigare pe fotbaltop.ro ţin să transmit câte un mesaj de mulţumire. Totodată, acelaşi mesaj îl adresez şi celor care vor intra abia acum sau peste o oră, o zi, o..odată şi-odatălol.

Site-ul prinde contur, iar asta se vede cu ochiul liber. Începe să se consolideze temelia că asta e cel mai greu, nu? Încă nu ne putem lăuda cu "unicii" sau cu "vizitele" pentru că n-ar avea nicio relevanţă. Suntem mici, dar vom deveni mari. Sperăm.

Buuuun. Acum c-am lămurit-o şi pe asta, nu de alta dar am anticipat gândurile voastre, trecem la următorul subiect. Ce e bine? Păi e bine că umplem categoriile cu care am decis să pornim la drum. Ce e şi mai bine? E faptul că ne-am gândit şi la alte lucruri interesante, de care nu ne putem apuca încă, dar pe care, va trebui să mă credeţi, le veţi aprecia.

A, pentru vizitatorii fideli ai blogului "La cât e meciul?" am o veste maaaareeee şi bună: Nu voi abandona proiectul ăsta, deşi alţii poate s-au gândit că asta voi face. E, uite că de data asta n-o să mai fie aşa. Vă vorbeam c-o să fie transferate anumite rubrici pe fotbaltop.ro. Da, aşa este. S-au transferat rubricile "Să ne aducem aminte" şi "Pui Pariu" (Ponturi pariuri), dar şi campionatele Spaniei, Italiei şi Germaniei. Toate acestea le puteţi găsi de acum înainte pe www.fotbaltop.ro.

Totodată, rubrica "KOnline" am impresia că va rămâne ca bază aici, unde a fost "dată drumul", pe La cât e meciul, dar va avea şi link pe fotbaltop.ro. Na, nici eu nu le ştiu pe toate.

------------
În altă ordine de idei, de această dată idei mai personale, mă tot chinui să trag un film. Am ceva zeci de minute de când aştept, dar, nu-i aşa, doar cu răbdarea treci marea. În fine, poate îl termin până săptămâna viitoare :))

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu