La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

Bundesliga/ Bayern-Dortmund 1-3: Liderul învinge campioana pe Allianz!

Borussia Dortmund este 99% noua câştigătoare a Bundesligii după victoria, cu 3-1, de pe Allianz Arena, în faţa marii rivale, Bayern Muenchen.
Dacă cineva mai avea dubii în ceea ce priveşte campioana, toate acestea au dispărut după ce, cu zece etape înainte de final, avansul lui BVB a crescut la 13 puncte faţă de Bayer Leverkusen, aspirinele având însă mâine o deplasare aparent facilă la una dintre decepţiile campionatului, Werder Bremen, şi la 16 în faţa bavarezilor.
Într-un meci în care Mitch Langerak i-a luat locul în poarta galben-verzilor accidentatului Roman Weidenfeller, primul gol a venit după faza din minutul 9, când Kevin Grosskreutz, care a profitat de o mare eroare a lui Bastian Schweinsteiger, l-a servit perfect pe Lucas Barrios, în faţa porţii, paraguayanul învingându-l fără probleme pe Kraft. Egalitatea s-a restabilit în minutul 16, Luiz Gustavo marcând pentru gazde din cornerul executat de Ribery. Peste doar două minute, Borussia a preluat din nou conducerea după golul superb al lui Nuri Şahin, şut plasat de la marginea careului. 2-2 putea fi în minutul 25, dar golul lui Mario Gomez a fost anulat pentru un offside minuscul. Partida şi, probabil, actuala ediţie a Bundesligii au fost omorâte în minutul 60, când Mats Hummels a înscris cu o lovitură de cap, la un corner bătut de Goetze.

Rezumatul partidei:


sursă foto: bild.de
sursă video: YouTube.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu