La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

TopMusic || Alex - Hei, Senorita (Video)

A început vara, aşa că începem şi noi TopMusic, rurbrica în care postăm unele dintre cele mai tari piese de sezon. Astăzi, la primul episod, avem Alex cu Hei, Senorita

Comisionul nebunilor

Când vrei să schimbi pe cineva de undeva cauţi toate motivele din lume pentru a-l prezenta pe acela într-o imagine tot mai neagră. Exact aşa procedează acum Becali. Se leagă de orice pentru a-l da afară de la Ligă pe Mitică Dragomir. Numai că Becali uită un singur lucru, de-a dreptul capital: pentru a-l da afară pe Dragomir, cluburile contestare trebuie să fie mai multe decât cele care-l susţin pe actualul preşedinte.

Astfel, majoritatea decide. Becali, deşi se crede, el nu reprezintă şi nici nu va reprezenta vreodată majoritatea. El este doar un trend. Azi lumea e cu el pentru că le-a dat una sută lei/euro/grame brânză, mâine îl înjură. Astăzi reuşeşte să facă majoritatea, mâine, la vot, se trezeşte doar cu un club-două lângă el.

Ce-i mai rău în acest lucru e faptul că târăşte Steaua într-un scandal personal, care nu afectează în niciun mod clubul. Comisionul de care se tot vorbeşte pare mai degrabă aproape de Dinamo, că tot trebuie să-şi facă şi ei bugetul, decât de plata ratelor la banci a lui Dragomir. În rest, numai de bine, că nebunii se înţeleg bine printre comisioanele lor.

Spania/ Barcelona, cale liberă spre Sanchez

Pep Guardiola nu trebuie decât să găsească şi fonduri pentru a-l lua pe Alexis Sanchez de la Udinese. Deşi era curtat de mai multe echipe, Sanchez a rămas doar cu varianta Barcelona după ce Manchester City a anunţat, prin antrenorul Mancini, că renunţă la tratative.

Bine, Sanchez nu cred că va fi foarte afectat, el spunând că dacă nu va ieşi transferul la Barcelona, atunci va continua cu Udinese. Eu aş zice că Barcelona nu va da atât de mult pe cât cere Udinese. Nu pe Sanchez.

Italia/ Începe curăţenia la Inter: 10 mil = Santon

După ce s-a zvonit că fundaşul român Cristi Chivu nu va mai intra în planurile lui Gasperini, iată că un alt interist va fi nevoit să-şi facă bagajele şi să-şi caute o altă echipă pentru sezonul viitor. Davide Santon, jucător promovat pe vremea lui Jose Mourinho, a primit înştiinţare că pentru suma de 10 milioane de euro se poate transfera.

Unii zic Roma, alţii zic Cesena. Există totuşi posibilitatea ca Santon să rămână la Inter, dat fiind preţul destul de ridicat cerut de nerazurri.

Italia/ Pastore va părăsi Palermo

Javier Pastore
Maurizio Zamparini, patronul celor de la Palermo, a anunţat că în mod sigur Pastore nu va mai rămâne la echipă dacă vreuna dintre formaţiile interesate de serviciile sale va plăti undeva în jurul a 40-50 milioane de euro. Mulţi spun că jucătorul va fi lăsat să plece după Copa America, italienii sperând ca în cazul unei evoluţii bune acolo să poată lua mai mulţi bani.

Acum fie vorba între noi, 50 de milioane??? Nici gând. Nici măcar pentru noii investitori arabi de la Malaga. Mai degrabă aş merge pe varianta înjumătăţirii la 20-25 pentru un transfer la Chelsea.

Puţină lămâie, vă rog!

Dorin Goian, fundaşul pe care Dragomir îl vedea la Manchester sau Real (gata, încetaţi cu râsul), ne-a făcut seara cu o declaraţie care nu mai are nevoie decât de puţină lămâie. Asta ca să mai taie un pic din greaţă. Să citim. Încet, rar şi apoi repede cu limonadă ceva.

Gigi Becali rămâne un om care are merite fantastice în fotbalul românesc. A fost primul care a oferit salarii de club mare, care a adus jucători pe bani mulţi... Şi i-a ieşit. - Dorin Goian, pe gsp.ro


Şi zici că i-a ieşit, ă? Păi mi se pare extraordinar să iei DOUĂ titluri, O supercupă şi O SINGURĂ cupă în 8-9 ani de când patronezi un club.

Iancu, această umbră a Politehnicii

Marian Iacu
Timişoara e în afara Ligii I. Cel puţin acum. Iancu are nevoie de TAS, dar şi de decizii şi mutări care să-i aducă linişte în rândul suporterilor. Suporteri care, până acum, se mulţumesc să ofteze în propriile camere şi să aştepte, la rândul lor, decizia Tribunalului Sportiv.

Imaginea e tristă, sumbră şi prefaţează situaţia în care fotbalul românesc a ajuns. Acum criticăm cu toate puterile licenţierea, când până nu de mult doream cu ardoare ca DOAR echipele potente financiar să poată face parte din prima ligă, pentru a nu avea parte de neprogramări, depunctări şi datorii. Aşadar, acum când un grand cade, brusc încercăm să votăm pentru a scoate ceea ce s-a dorit atunci când conturile erau pe plus.

Iancu, din contestatar al lui Mircea Sandu, care l-a învins şi i-a arătat că nu poţi să te pui, încă, cu sistemul, încearcă acum să pupe cu ardoare unde a scuipat mai deunăzi. Dar stratul e prea gros, la fel ca şi obrazul. Şi uite aşa pică, aproape din inerţie, şi Gloria lui Tata Jean. Că, na, dacă facem curăţenie, atunci hai să arătăm că nu ţinem cont de nume şi prietenii. Vi s-a părut cumva că Pădureanu suspină după prima ligă? Nicidecum. Două-trei declaraţii, mai mult de complezenţă, şi cam atât. Tatăl taţilor iese din prima ligă urât, dar războiul său e acela de a nu-l pierde gratis pe Moraes. Aşadar, unde e durerea? Aţi ghicit: la buzunar.

Care a fost prima reacţie a lui Iancu de la retrogradare? Aceea că Liga şi Federaţia vor plăti scump faptul că au privat-o pe Poli de... banii din Champions League. Observaţi, a câta oară?!, că fotbalul e pe bani şi nicidecum aşa cum era înainte, la 10 minute sau două goluri.

Bunuri Online - 28 iunie 2011

Să inaugurăm, zic, o rubrică prin care eu vă anunţ ce am citit şi mi-a plăcut de pe net, iar voi mă anunţaţi ce aţi citit voi mai interesant aşa de pe .ro-urile şi .com-urile pe care le mai ştiţi.


Maestre, să-i dăm drumul!


Altceva?

Mâna sus cine se aştepta ca Tănase să-şi ştie colegii

Sunteţi câţiva, ceea ce înseamnă că ori n-aţi auzit până acum nimic de Tănase, ori sunteţi mai naivi din fire. Eu unul nu sunt convins că Dodel ştie la ce echipă joacă şi încă am mari îndoieli dacă ştie că Becali îi e patron şi nu antrenor. Bine, aici mai mulţi au îndoiala asta. Cel puţin la Steaua. Răutăcioşii mai spun că dacă îl întrebaţi pe Tănase pe unde a mai jucat o să vă spună la Lăutarii de la Millions, iar în CV-ul său, la capitolul hobby-uri, regăsim activităţi precum Strâmba ori Bomba.

În final, din culise mai aflăm că în momentul în care a primit banderola de căpitan, Tănase a întrebat de ce echipamentul său este diferit de cel al colegilor.

FILM || Just go with it (2011)

Regia: Dennis Dugan
Gen: Comedie romantică
Distribuţie: Jennifer Aniston şi Adam Sandler

Atunci când vrei să te uiţi la o comedie şi nu ştii pe care s-o alegi, cel mai bun mod e să intri pe filmetari.com, vezi ce-au mai vizionat Florian şi ai lui şi alegi. Bam-bam, împreună cu stelista şi sora stelistei, ne-am decis asupra lui "Just go with it". Bine, Sandler şi Aniston au contat mai mult decât titlul. Merită văzut.

Puncte bune: Râzi. Poantele sunt bune şi de cele mai multe ori te surprind. Filmul curge bine şi te ţine aproape fără să dai din mouse ca disperatul pentru a vedea cât mai este până la "the end".

Puncte rele: Durează prea puţin. Se termină aşa cum fac toate filmele siropoase americane şi nu conţine şi imagini de la filmări. Cred că ar fi fost interesant.

Nota mea: 8

Welcome Back

A 5424221221495-a revenire! Bun, aşa îi pot depăşi comebackurile lui Lăcătuş la Steaua sau ale lui Piţurcă la naţională. Ştirile le găsiţi pe gsp.ro, sport.ro, prosport.ro, etc. Părerile mele le găsiţi aici. Ideile mele le găsiţi aici, la fel ca şi restul lucrurilor care ţin de mine şi care mă fac să râd, să zâmbesc, să mă simt bine.

Cam atât. Restul în 5 minute când vă spun cam cum mi-a plăcut un film. De sport scriem de mâine.