La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

Comisionul nebunilor

Când vrei să schimbi pe cineva de undeva cauţi toate motivele din lume pentru a-l prezenta pe acela într-o imagine tot mai neagră. Exact aşa procedează acum Becali. Se leagă de orice pentru a-l da afară de la Ligă pe Mitică Dragomir. Numai că Becali uită un singur lucru, de-a dreptul capital: pentru a-l da afară pe Dragomir, cluburile contestare trebuie să fie mai multe decât cele care-l susţin pe actualul preşedinte.

Astfel, majoritatea decide. Becali, deşi se crede, el nu reprezintă şi nici nu va reprezenta vreodată majoritatea. El este doar un trend. Azi lumea e cu el pentru că le-a dat una sută lei/euro/grame brânză, mâine îl înjură. Astăzi reuşeşte să facă majoritatea, mâine, la vot, se trezeşte doar cu un club-două lângă el.

Ce-i mai rău în acest lucru e faptul că târăşte Steaua într-un scandal personal, care nu afectează în niciun mod clubul. Comisionul de care se tot vorbeşte pare mai degrabă aproape de Dinamo, că tot trebuie să-şi facă şi ei bugetul, decât de plata ratelor la banci a lui Dragomir. În rest, numai de bine, că nebunii se înţeleg bine printre comisioanele lor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu