La cât e meciul?

Conţine PAMFLET

FILM || Love happens (2009)

Regia: Brandon Camp
Gen: Comedie romantică (mai mult romantic)
Distribuţie: Jennifer Aniston şi Aaron Eckhart



Bunicel, dar nu prea. Îţi trebuie aproximativ o oră ca să realizezi care e acţiunea de fapt a filmului. Undeva când el zice "dalii", iar ea, ca o cunoscătoare în materie de flori, îi spune că "daliile nu înfloresc toamna". De aici îţi dai seama de ceea ce a vrut să însemne o altă fază de dinainte, în care un bătrânel îi spune lui Burke Ryan (Aaron Eckhart) să nu mai mintă lumea. Finalul e înlăcrimat, dar şi plin cu aplauze. Menţionăm că e primul film cu Jennifer Aniston în care se sărută doar în scena de final. Asta nu ştiu dacă s-o pun la părţi rele sau părţi bune.


Părţi bune: Mi-au plăcut cât de cât mesajele transmise de "omul cu cartea" în şedinţele lui. Şi faza din final, când bătrânelul, care pleacă, îi imită gestul "okay". Cam atât! Deci slab.


Părţi proaste: Ar fi multe de zis. Le-a luat cam o oră să ne bage în acţiune şi încă jumatate de oră ca să termine filmul. Subiectul e bun, dar modul cum decurge filmul e oribil. Plus că, faza când Eloise (Jennifer Aniston) vede ruj pe paharul de vin al iubitului ei şi îl părăseşte e de tot... căc râsul.


Nota mea: 5 (mi-aş fi dorit să dau 5.5, dar n-am avut pe ce)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu